Svara var som helst med mobila växeln

Familjeägda Gårö Plåtprodukter verkar i Gnosjöregionen. Företaget expanderar ständigt och med över 70 medarbetare är det viktigt att kommunikationen, både internt och externt, fungerar bra. Tack vare en mobil växel är det enkelt att alltid finnas tillgängliga för kunderna.

Familjeföretaget Gårö Plåtprodukter bearbetar tunnplåt i form av stansning, bockning, pressning, svetsning och montering. Personligt engagemang är en del av företagets affärsidé. Därför är det viktigt att kunderna alltid kan komma fram på telefon.
Förut arbetade man med en traditionell växel med ett antal anknytningar. Många medarbetare hade utöver fast telefon också en mobil, vilket resulterade i att det ibland var svårt att komma i kontakt med varandra, både för medarbetare och för kunder.
– När vi åkte ut på uppdrag var vi tvungna att själva göra en vidarekoppling. En del skötte det bra och andra inte. Vi såg också att det genererade en hel del onödiga kostnader, säger Pär Johansson, inköpsansvarig hos Gårö Plåtprodukter.
Han fortsätter:
– Med den nya växellösningen kan våra kunder alltid nå oss, vilket bidrar till en god konkurrenskraft.

Hur gör man då om man vill koppla bort sig ett tag?
– Då hänvisar man sig enkelt i appen, talar om frånvaroorsak samt vilken tid man är tillbaka. Alla på företaget kan hjälpas åt att svara oavsett om de befinner sig på landet, på sjön eller på jobbet. I appen ser man direkt om kollegerna är upptagna i samtal eller hänvisade, berättar Frida Ahrenby, kommersiell produktchef hos Telia.
Just hänvisningen är en funktion som Pär Johansson på Gårö Plåtprodukter uppskattar mycket.
– Jag tycker det är väldigt behändigt att kunna knappa in att jag går på ett möte under några timmar. Då är det bara två knapptryckningar som behövs, för att man skall kunna koppla in röstbrevlådan, som kopplas ur efter mötet är slut, säger han.
Frida Ahrenby berättar att Telia Jobbmobil Växel används av många mindre företag.
– Den är speciellt populär hos företag med 1-20 anställda, men vi säljer den även till många större företag som är ute efter en mobil växel som fyller basbehovet. Växellösningen innehåller många funktioner, men inga som är onödigt avancerade och det uppskattas av kunderna. Det är dessutom kort leveranstid och den är enkelt att installera, berättar hon vidare.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår